Sommarlov och en vecka ledigt

Tack alla fina som fortfarande går in och läser vår blogg ibland! Viktoria har varit duktig och uppdaterat lite ibland men jag har helt enkelt tagit mig ett rejält sommarlov. Nu har jag dock tagit så mycket bilder och gjort så mycket mysigt att jag helt enkelt måste berätta om det och visa er.
 
Just nu sitter jag på ett hotellrum i Fredrikshavn och mamma ligger bredvid mig och powernapar. Vi är på semester och det är helt underbart. Vi har dock inte riktigt lyckats komma in i något bra semestermode eftersom vi hela tiden skyndar iväg till nästa sak, men vad ska man säga? Äpplet faller inte långt från äppelträdet.
Hur som helst har vi haft en jättemysig dag i Skagen och vi fick uppleva både Skagenröra och Skagenmålningar. Vädret är det bästa tänkbara för två fräkniga svenskar, 25 grader och målningt. Men jag tog ändå det säkra före det osäkra och smörjde mig med spf 50+. 
 
Solig sommar blir till många fräknar! Här är jag taggad på att åka vagn efter en traktor i sanddynorna.
Så himla vackert!Jag skulle kuna stå och blicka ut över havet i all evighet. Otoligt fascinerande att se hur de två haven slås ihop. 
 
 
 
 
'"Den tillsandade kirke" är en kyrka som helt enkelt dukat under för envisa sandstormar så idag finns bara tornet kvar.
 
"Över prärien kom vi till en öken..."
 
 
"... vi gick vilse och började se spöken."
 
 
 
 
 
Jojjobojjodinbästavänivärlden <3:

Så söt du är, ser jättemysigt ut!! :)
Miss youuuuuuuu

Svar: Hihiii tack!Miss you 222222!
Idun arkitektur

Kommentera inlägget här: