En vanlig (nästan i alla fall) dag för en landskapsarkitektstudent

Idag har vi varit på exkursition med klassen och kollat på bostadsgårdar i Lund och Malmö. Vi hade ett intensivt schema, men oj vad mycket spännande vi fick se. Dock lär vi väl alla vara röda som kräftor imorgon, tur att det finns solkräm med solskyddsfaktor 50.

Det är verkligen otroligt roligt att få se massa nya och gamla bostadsområden som är byggda på så olika sätt. Det  har varit en är väldigt inspirerande dag och paralellerna till projektet är många. Vi tittade bland annat på ett flervåningshus som några kompisar tillsammans byggt, designat och bor i. De hade en galet fin takterrass med utsikt över hela västra hamnen :)
 
Utsikt från takterrassen i Västra Hamnen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Landskapsarkitektur, Skola; Taggar: Bo01, landskapsarkitekter har gjort ett bra jobb, landskapsarkitektstudent, landskapsarkitektur, lund, malmö, skola, takterass, utemiljö, utsikt;

internetkladd och finfina dagar

Sen vi flyttade in i den nya lägenheten har internet bråkat och tjurat så blogguppdateringarna har blivit lite lidande. Larkdagen är nu över och jag måste säga att det gick så himla bra. Jag tror vi alla var supernöjda. Nu njuter vi av sol, glass och fina Lund!

kaffe och CAD

Livet består just nu av mycket kaffe, många datorprogram och lägenhetsrenovering. Har sovit alldeles för få timmar efter att ha lärt mig nya datorprogram, bakat Pizzabullar till larkdagen och byggt bokhyllor. Nu sitter vi i skolan igen och det är bara att köra på stenhårt!