Botaniska trädgården i Lund

 
 
Vi tog en paus från projekt 2 idag och chillade i stan istället. Såg dessa fina vårblommor när vi gick igenom Botaniska trädgården. Våren är verkligen på G nu!
 
 
 
Kategori: Allmänt, Inspiration; Taggar: Lunds botaniska trädgård, blommor, lund, paus i plugget, tulpaner, vår, vårblommor, vårkänslor;

Räkna, baka och fika

Jag och Rebecka hängde på Espresso House i veckan för att få rätt på räkneskaperna inför larkdagen som jag har matansvar för. Larkdagen är Landskapsarkitektstudenternas dag i Alnarp och det bjuds på massa kakor, roliga föreläsningar, spännande företag och härlig stämning! Det är en massa saker so ska fixas så trots att det är massa tid kvar så finns det hur mycket som helst att göra, det ska bli så spännande :)
 
Jag älskar verkligen Espresso Houses vita mocca, så himla god!
 
Det är en del som ska inhandlas ja...
 
 
 
 
 
 

DIY miniväxthus

Foto via Pinterest
 
Denna tycker jag är så söt! Verkar inte jättesvårt att göra heller. Ska nog försöka mig på att göra en egen snart. Det är bra både ur miljösynvinkel då man återanvänder och även att man gör en cool, snygg och annorlunda inredningsdetalj. 
Kategori: Allmänt, Inspiration; Taggar: DIY, glödlampa, kreativitet, litet växthus, skapa själv, växthus, återanvända glödlampor;