Frukostmys och drömmar om vår

Jag och Viktoria sitter här i min soffa och frossar i frallor och färskpressad apelsinjuice samtidigt som vi drömmer om framtiden och framför allt våren. Snart är det februari och snart är den här på riktigt, våren alltså. 
 
Vi tre på Idun håller också på att spåna på en ny spännande grej, som antagligen också kommer med våren. Men även detta får ni klura på ett tag 👏 många hemlisar på Idun 💕

Vad hände med bloggen?

Undrar ni säkert och det gör vi på Idun Arkitektur också. Det blev helt enkelt en alldeles för fullspäckad December och bloggen blev ett måste som tyngde våra samveten så vi slutade helt enkelt att tänka på det.

Nu är tentorna klarade och en ny kurs påbörjad vilket känns otroligt bra :) och vet ni? Nu är vi starkare än någonsin på Idun för vi har fått sällskap från en tredje fantastisk landskapsarkitekt. Hon kommer inom snar framtid att presentera sig själv så nu har ni något spännande att vänta på. 

Tills dess får ni njuta av mina senaste bilder 🌸

Hamamelis (Trollhassel) blommar så otroligt fint och får oss landskapsarkitektstudenter att ta extrarundor i Alnarpsparken. De förgyller verkligen denna tråkiga årstiden och gör den så mycket finare.

Den finns i massa olika färger. Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst 💕