Ölprovning på Malmö brygghus


För alla er som gillar öl så rekommenderar jag verkligen ölprovning på Malmö brygghus. De gör all öl själva och vi fick smaka några spännande, som en öl med kakao och en annan som smakade barrskog.

Varför inte? - arkitekterna som tänker nytt

Jag såg detta avsnitt av K special nyss och rekommenderar det verkligen!  Det handlar om arkitektur och landskapsarkitektur i New York. De pratar bland annat om hur The High Line utvecklades och skapades.
Foton via Pinterest
 
 

En gammal vän kom och tittade förbi

Jag satt i soffan och läste när jag plötsligt la märke till något som skimrade i taket, förvånat tittar jag mig omkring och inser att det är fruktskålen som blänker upp i taket. Jag hade lamporna släckta men det finns en lampa som inte ens jag kan påverka, jag vänder ansiktet mot fönstet och där borta på den allt ljusare himlen kunde jag symta någotning ljust. Den hade kämpat sig igenom lager av snöfyllda moln och ja, det var faktiskt solen. Som en liten vintertrött lampa lyste solen mig i ansiktet. Jag som hade gett upp hoppet på att det någonsin skulle komma en sol och lysa över Skåne igen. 
Jag flög naturligtvis upp ur soffan och hoppade i vinterkängorna! Sen tog jag en långsam promenad ner till stan och njöt av varenda sekund som solen värmde mitt stelfrusna, torra, vinterbleka ansikte och fyllde blodet med D-vitamin.