Bosse o jagDet bästa med att vara hemma är att kunna gå promenader med den vita fluffiga sak. Bara han, jag och skogen.

Bland idegranar och thujor

Vädret verkar inte förstå att det är tentavecka för landskapsarkitekterna i Alnarp den här veckan så vi måste helt enkelt trotsa det. Det är bara att dra på gummistövlarna och halka runt i leran (vilket i och för sig är ganska kul) samtidigt som ett ständigt duggregn blöter våra frusna kroppar (inte alls lika kul). Snart är det fredag, snart är det den 19 December, snart är det jullov och då är tentan över! Tills dess ses vi bland idegranarna och thujorna (och tallarna och granarna och benveden och enarna och allt det där andra)!
 
 
 

Julklappar och saffransgröt

När det lider mot jul då får man gröt och klappar! I alla fall om man varit snäll mot sina vänner och det verkar som att vi alla skött oss bra för det var massa paket jag, Anni och Jojjo hade att byta med varandra. Visserligen hade jag varit extra snäll i år och även fått två julklappar från tomten så det ser ju ganska mycket ut ;)
Vi fick alla tre mysiga pyjamasar från TopShop med olika tryck. Jag fick Skönheten och Odjueret, Anni fick Simopson och Jojjo fick pingviner.
Och givetvis ingick matchande trosor! Tomten kunde helt enkelt inte låta bli :) 
Sen fick jag en superdupersöt plåtburk med Lilla My på och ett jättefint doftpinneset. Man sätter liksom ner en pinne i en vätska och så luktar det gott :)
Vi testade också att stoppa saffran i Rs á la Maltan vilket var en stor hit! Dock försvann smaken något med saftsås till, så det var egentligen bättre utan. Men det blev himla fint på bild i alla fall.